Gyakori kérdések - szerdahelyivadaszbolt.hu

GYAKORI KÉRDÉSEK

A Szerdahelyi vadászbolt kínálatában beszerezhetők mind a golyós, mind a sörétes vadászfegyverek. Többek között Blaser, Heym, Anschütz, Sauer, Mauser, Beretta, Tikka, CZ gyártmányú vadászfegyver típusok találhatók termékpalettánkon.

Amennyiben vadászfegyvert szeretne vásárolni, azt megteheti személyesen üzletünkben. Bizonyára tudja, hogy engedélyköteles, így csak személyes vásárlásra van lehetőség.

Igen, van a kínálatunkban több fajta cél- és keresőtávcső is. Kínálatunk főként az alábbi márkákból áll: Swarovski, Zeiss, Blaser Infinity, Leica, Schmidt&Bender, Kahles.

Természetesen, ha készleten van a szükséges méret, akkor lehetséges a csere. Erre a vásárlás napjától számított egy hónapon belül van lehetőség eredeti csomagolás (etikettcímke) és számla vagy nyugta ellenében. Vegye fel velünk a kapcsolatot ez ügyben.

Természetesen, vásárlóinknak van lehetősége a bankkártyás fizetésre. Rendelkezünk terminállal, és bármilyen típusú bankkártyával ki tudja fizetni a megvásárolni kívánt termék vételárát.

Az a jó hírünk, hogy igen. Vadászruházat kínálatunkban megtalálható mind a női, mind a férfi kollekció. Ha esetleg túráznának a családdal, és igény lenne rá, úgy túraruházatban is megtalálhatja mindkét típust.

A belföldi szállítás a megrendelés beérkezését követően 1-2 munkanapot vesz igénybe. Ha esetleg külföldről rendelne, abban az esetben a szállítás 7-10 munkanap alatt történik.

A Szerdahelyi vadászbolt kínálatában fellelhető termékeket személyesen megtalálja üzletünkben. Ez igaz valamennyi vadászruházat esetében is. Nyitvatartási időben személyes vásárlásra is van lehetőség, sőt vadászruházat vásárlásánál mi is inkább ezt a javasoljuk.

Igen, jól tudja. Minden vadászfegyver vásárlása engedélyhez kötött.